Дід лікарю розказував:
-Мені вже під дев’яносто,
П’ять дружин похоронив я,
А оце беру вже шосту.
Лікар перестав писати,
Окуляри враз підняв,
Діда виміряв очима,
А тоді питати став:
-Скільки ж років нареченій?
(Якщо десь таку знайде)
-Молода і непорочна
Вже за мене не піде,
То беру я стару дівку
(Нехай робить перші кроки),
Їй якраз оце учора
Виповнилось тридцять років.
Лікар потом весь покрився:
-Вибачте, тут все непросто,
Якщо тридцять нареченій,
То Вам буде дев’яносто!
Можуть бути різні стреси,
Будуть явища побічні,
Хвилювання, тиск, кохання -
Може кінчитись трагічно!
Дід сказав: - Ну це не диво,
Я повинен Вам сказати,
Дівки в ліжку хворобливі -
В мене так померла п’ята.
Яка ця - тут я не знаю,
Не спинюся я на цьому:
Як цю, шосту, поховаю,
Сватать тоді буду сьому!
Отакі вони діди,
Ще ті хлопці! Хоч куди!
Спасибі Катрусю, Ви мене надихаєте, а якщо
ще ковтну Вашу пігулку сміху, то тоді оте
веселеньке разом із коханням саме ллється.
Щастя Вам Катрусю, весняного веселого
настрою,натхнення і ВЕЛИКОГО КОХАННЯ.Великого
не за розміром, за содєржанієм, а в тім Вам краще знати, великого і все.
Катерина Собова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже Вам дякую, Амадею, за такі гарні слова! Із святом Вас! Будьте завжди закоханим і коханим!
Амадей відповів на коментар Амадей, 03.05.2018 - 10:02
Спасибі Катрусю.
Тут хочеш чи не хочеш а закохаєшся,
весна Катрусю, весна.Щастя Вам і натхнення.
Катерина Собова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже Вам вдячна, Амадею! Будьте такі ж здоровенькі, як той дід!