Хвалилася вдома жінка,
(Бо прийшла з корпоративу),
Як вітали свого шефа
Від усього колективу.
Чоловік там теж працює
(На вечірці були разом),
Трохи злився на дружину –
Випить не дала, зараза!
І ще вдома про роль жінки
Стала лекцію читати,
Як вони помилки шефа
Вміють вчасно виправляти.
-Нас мужчини поважають,
Це ж не просто якісь жарти,
Стоячи за нас всі пили -
Значить, ми чогось та й варті!
Чоловіка це дістало
(Не вдалося вволю пити),
Захотілось усю правду
Про традицію розкрити.
-Встати завжди ми хотіли
(Буду правду говорити),
Щоб ви в вухо не шипіли:
-Скотиняко, досить пити!
Вже нажлуктивсь, як свинюка,
Волочи тебе додому…
Було б тобі не женитись,
Заливатися самому!
То вже, п’ючи третю чарку,
(Поки можемо стояти)
Стараємось компліменти
Разом з тостами казати.
А жінки сидять, радіють:
-Нас шанують в колективі!
І від того просто мліють…
А не знають того дива,
Що вже на четвертій чарці
За жінок ми забуваєм,
А коньяк, горілку й пиво -
Все до себе пригортаєм.
Ця вечірка не вдалася,
Буду, жінко, я казати…
Ти вважаєш, що я п’яний?
То іди окремо спати!
А щоб ти не сумнівалась
(Тебе буду поважати),
Ці слова завжди з любов’ю
Буду, стоячи, казати!