До виборів - ажіотаж вселенський,
Вже й головні «персони» всім відомі:
У президенти мітить ще й Зеленський?!
Чи ж лад настане в Українськім домі?
Стара команда все зробила точно:
В відродження Вкраїни довгожданне
Надію підірвала остаточно…
Прийшли ж до влади - по крові Майдану.
А «кримський злодій» втратив шанс в Донбасі -
Тепер реванш готує політичний:
Росмоскоманду у новітній рясі
До виборів муштрує історичних.
Не сам Донбас їм треба - Україна,
Ці вибори - надія їх космічна:
Загарбать все - на підкупах, підпільно,
Без пострілів, а так, «демократично».
Вже зуби гострять Бойко й Рабинович,
Медведчуки вже мітять в депутати…
Їм Україна - то жаданий овоч:
Захапати, зірвати, розтерзати!..
О Господи! Дай розуму-кебети
Нам, недалеким, нам, «електорату»:
«В законі вори» пруть у президенти,
Перевертні, московолизпримати.
І де він є, отой розумний, чесний,
Ще й Патріот, щоб стати - президентом?
Чи виживе між нами? Це гротескно?
Історії не знехтуймо моментом!
То буде бій для нас таки останній,
Як зволимо продатись і купитись,
Бо пізно буде, хлопці, нарікати…
Подумаймо, як Матір захистити.