У соломі, у копиці
Получив Петро по пиці...
Наче ж він мене хотів,
А лиш ліг, та й захропів.
Що робить у тім випадку?
Я - до кума через кладку.
Що за лихо, за біда,
Хтось в них з клуні вигляда...
Там з кумою брат мій, Клим,
Що вона там робить з ним?
Пропоную за мовчання,
З кумом.. час чи два кохання!!
Мій Петро проснувсь в соломі.
Не знайшов мене у домі.
Взяв півлітру в комірчині,
З кумом випить по чарчині.
Ой, рятуйте, добрі люди!
Нас застане, лихо буде!!
Тут, ліхтариками блима,
Йде назустріч жінка Клима.
- Мов, подівсь мій Клим із дому,
Десь зо дві години тому...
Мій Петро повів очима,
Став втішати жінку Клима..
Та чого гнівити Бога
Всім дісталась допомога!!
З кумом я! Кума із Климом
Зайнялись в ту ніч інтимом.
І Петро мій не в накладі.
Спав у Климової Наді...