Пролітають роки за роками
І стаємо дорослими ми.
Зігріває нас усмішка мами,
Наче промені перші весни.
Пригортаю матусені руки,
Стільки ніжності в її очах
В грудях серденько сильно так стука,
Як самотньо виходить на шлях.
І щоразу, як взріє здалека,
То на зустріч щаслива біжить.
І стає на душі моїй легко,
Не забути щасливу цю мить...
Як живете, матусю, питаю,
Ви пробачте, що довго не був.
Винуватий, матусенько, знаю,
Та про вас рідна, я не забув.
І дивилися очі щасливі,
Доторкалася чуба рука.
Лились сльози від щастя, мов зливи,
Моє серце вогонь пропіка.
І згадались пісні колискові,
Їх матуся співала мені.
Як на небі з'являлися зорі,
Розкидав місяць з човника сни.
То було так давно і неда́вно,
Голос мами постійно я чув.
Те дитинство, що казкою славне,
Пам'ятав і ніщо не забув...
Те тепло, що мені дарувала
І любов, що мені віддала.
Найдорожча матусенька, мама,
У молитві мене берегла.
У село поспішайте до мами,
Вона завжди чекає на вас.
Її душу зігрійте словами,
Їдьте, доки не сплинув, ще час...
Автор Тетяна Горобець
За душу взяли оті слова
Поспішайте, доки мама жива!
Знайдіть для неї отой час
Не обмине та подія і вас.
Зворушливо та життєво,дорога Танюшко! Дякую тобі за таку неймовірну мить...
Від тих рядків у нас серденько щемить.
Щастя тобі справжнього, жіночого, взаємного кохання і душевного тепла та удачі!
Люба Валюшко, дякую тобі сонечко, за такі теплі слова!!! Любім наших матусь, не забуваймо про них, вони завжди нас чекають і переживають, коли ми не їдемо!!! Щастя тобі сонечко, тепла і Божої ласки!!!
Щиросердечно дякую вам, за розуміння і підтримку!!! Що може бути найдорожчого на землі, матусенька, мама, вона завжди з нами, у думках, молитвах її любов завжди зігріває наші серця!!! Завжди радію вашому візиту і теплим коментарям! Гарного вам дня, здоров*я міцного і всіх земних благ!!!