olya lakhotsky відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
дякую, Тарасе! бачиш, ти співвідніс третю строфу до четвертої, а задумала її як продовження другої - тобто земля (і все навколо) вплітає життя своє у повість - повість про кохання, тобто все йому співзвучне.
Ти не повіриш - я переписувала цей вірш 3 рази - щоразу в іншому розмірі і в іншій інтонації... але навіть зараз відчуваю, що я не змогла сказати ВСЬОГО - то надто якась глобальна тема пробилася, і я ще не скоро від неї відійду. Для мене особисто - ну наче перевернулося бачення світу - як раніше було "від мене - до інших людей" , то тепер "себе - через іншу людину - до всього".
дякую - цьом