Краплина роси упала на вуста твої
З червоної троянди, що заквітла у ці дні,
То є сльози моєї самітньої душі,
Нагадують про біль і серця рани... Ще свіжі.
Випий мої сльози й утамуй свою жагу,
Та згадай останню любов і пристрасть мою ту
Й не обпечи губи солоною водою,
Бо з"являться рани на них темною журбою.
А, як пахне троянда, ранкової днини?
Так, як і моя любов, що не гасне й донині,
Ти будеш мене пам"ятати дуже довго,
В ефірі розлилася моя любов навколо.
Любов така чарівна але з гіркотою,
Плаче моя самітня душа, знову і знову,
Хоче вона забути ті роси ранкові
Та ноги самі ведуть її в сади казкові.
Дякую. Мабуть.Невже тільки в ритміці щастя? Хотіла подивитися на Вашу поезію і як Ви працюєте з ритмікою та не побачила жодного твору Покажіть, як треба. Приведіть приклад