Чому так мало посмішок навколо?..
Надворі вже весна у нас, нарешті,
А в перехожих зморщилися чола
Так, наче дуже тиснуть нові мешти.
Зник позитив кудись із наших вулиць...
Не знаю як кого, гнітить мене це.
У натовпі іду, немов прибулець
І зранку... посміхаюсь натщесерце.
Я адекватна жінка (щоб хтось чогось, раптом, не подумав ;-)))),
але, як на мене, краще зустрічати день посмішкою,
після цього, будемо мати більше шансів,
що день посміхнеться нам у відповідь.
Я Вас люблю.
Близки мне в этом плане есенинские строки:
"В грозы, в бури,
В житейскую стынь,
При тяжелых утратах
И когда тебе грустно,
Казаться улыбчивым и простым -
Самое высшее в мире искусство..."
Патара відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Теж дуже люблю Єсеніна. А Ви глянули зблизька на фото?.. Чудо!!!