http://www.poetryclub.com.ua/upload/poem_all/00479919.mp3 Проснулся… Утро… Солнечным лучом
В окне моем ты вдруг затрепетала…
И как мне не пустить такую в дом,
Оставив страсть и… совесть у портала?!
И вот – весна на жаждущих губах!
И птицею враспах раскрыты руки…
Не устоять мне на своих ногах,
Не вынести греховно-страстной муки!
…Мираж-туман окутал все кругом,
Стекая по груди лавиной капель…
И птица-феникс бьет своим крылом,
Срывая стыд, бросая робость на́ пол!..
Сползая вниз, уносится стремглав
Незыблемость табу, условий, правил…
Мираж… переписал уж много глав,
Все главное, что выше, обезглавив.
...Подумаешь: зачем нам миражи,
Зачем они играют с нами в прятки?
Поймал мираж – возьми и накажи,
И не давай... Эроту крупной взятки!19.04.2014
_____________________
*Гарно в ансамблі з музикою (звуковий або відео)
НЕПЕРЕВЕРШЕНО. ЧУТТЄВО, ВІДВЕРТО, І ТАК ПО-ДОРОСЛОМУ КРАСИВО... І ЧУДОВО!!!!!!! дЯКУЮ ЗА СИЛЬНІ ЕМОЦІЇ, ЗА СПАЛАХ УЯВИ І ЗА НАСОЛОДУ, ОТРИМАНУ ВІД ВІРША!
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я теж дякую за увагу до вірша та емоційний заряд відгуку!
Ніжна музика відповідає змісту вірша, а сам вірш взагалі шедевром плаває у почуттях двох сердець, якщо б не...підступні метафори, які кажуть одне поетам та інше читачам Чудове розуміння весни і весняних міражів!
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Олеже! Вам не вірити не можу! Так воно було і задумано!