Із берегів старого Нілу,
із міста древнього Каїр
везла́ – ще не знайомій – Нілі
Єгипту крихту – сувенір.
Контактність душ – річ незбагненна,
я відчувала: є в світах
душа вразлива й окриле́нна,
що виссю марить, наче птах,
і мріє облетіть півсвіту,
вбираючи красу країн,
і наповняти серце світлом,
торкнувшись таїни руїн...
Я, над папірусом схилившись,
прошу, щоб Вас Святий беріг,
любов вкладаю, помолившись,
щоб став він, наче оберіг.
Тож, Нілонько, прийміть вітання
від всього братства по перу,
гуртом ми втілимо бажання...
і Ви проснетесь... десь в Перу.
Щоб мрії квітли і буяли,
і "легкостью пусть дышит слог",
і Ви з коханим написали
новий – щасливий "Епілог".
Це Вам букет з мого саду.
А за папірусом прийдеться їхати до Києва.
ЗАПРОШУЮ!!!