Віталію Назаруку
Шлях важкий, та плідний
Ти пройшов, мій друже…
Вів себе ти гідно
Та й не сумував дуже.
Хоч ще мало знаю,
Та горджусь тобою:
З літ вершини видно
Те, що звем судьбою.
Та тобі я зичу
Вниз не оглядатись!
Є чого ще жити,
Є в чому й кохатись.
Приспів:
Будемо жити – будемо пити,
Будем здорові – будем любити.
Будем любити – будем писати,
Щоби серденько нам не приспати.
Якщо не ниє – хай воно піє
Словом хай щирим душу зігріє!
Слово твоє гідне
В ґрунті проросте:
Шлях твій є побідним
Й діло непросте!
Біжимо ми разом
Вже немало літ
Нивою, де рясно
Нам квітує цвіт.
Нехай і не він нас** –
Ми впіймаєм світ,
Той, що сонце виніс
Нам посеред віт.
5.08.14
_____
*Сьогодні відмічає свій черговий ДНР
наш славний Віталій Назарук. Йому
моє слово і ваші поздоровлення!
**Йдеться про відомий вираз-епітафію
Григорія Сковороди "Світ ловив мене,
та не впіймав".
На моїй світлині часточка Волинського
краю (неподалік від м. Луцька), який
дарував життя нашому іменникові.