Мудро!!!
Та часом людина не взмозі справитися з емоціями,або впадає в депресію,або кляне,чого робити звичайно не можна. Життя у кожного різне,як кожен день у нашому житті.Але помста то слабкість ,краще втриматися від такого.Надійко,я коли відчуваю,не прихильність до себе,чи лукавство просто перестаю з такою людиною спілкуватися,звичайно втримати емоції важко,але з часом сприймається все не так і в душі прощаю,але вже намаюся таку людину обходити,як кажуть боком.І Бог їй буде суддею.
Успіхів Вам!!! Гарного дня і настрою!!!