А я любила і читала Тичининські прекрасні вірші, написані молодим поетом:"Ви знаєте, як липа шелестить", "Арфами", "На Аскольдовій могилі", "Золотий гомін"... А те, про що ви кажете, на думку дослідників творчості Тичини, було не що інше, як спеціально написані Тичиною частушки-пародії, щоб висміяти оті пролетарсько-більшовицькі гасла-лозунги, що їх нав'язувала поетові радвлада. Виходить, що Тичина приніс у жертву власну популярність, а це душевна трагедія генія.Саме про це говорить І нім.перекладач , відомий нам Герберт Нойфельд, ним написана стаття про Тичину - дивіться тут, на сайті, розділ "Бібліотека" (критика).
Дякую ,що читаєте