Тим, хто нині на передовій
День чи ніч, чи в професійне свято.
Хоч сніги, гроза чи вітровій
А вони працюють заповзято..
Ніби мить.... та це чиєсь життя
У родзалі, чи в операційній.
І вслухаючись в серцебиття
Їхні дії кожну мить безцінні.
Їм сьогодні аплодує світ,
Цим любов підтвердивши безмежну
За відвагу з плином днів і літ,
За роботу віддано-бентежну.
І сьогодні, в професійний день
Вас вітати є усі причини
Побажати безлічі натхнень
На важких теренах медицини.
І нехай Всевишній із небес
Вам щодень свою дарує благість.
Море щастя, успіхів, чудес,
Міць здоров"я і життєву радість...
Прекрасна присвята тим хто допомагає людям! Я теж приєднуюся, мої найщиріші вітання людям в білих халатах! Вони як і солдати завжди на варті! Здоров*я, щастя, миру і Божої ласки!!!