Дорогі друзі! Вибачте за тимчасові неполадки
на моїй сторінці. Певно, це не моя вина, а мста
темних сил на цьому сайті. Я роблю все - як
завжди! Звертання моє до адміністраторів сайту
не почуте! Ну, що ж? Мабуть комусь так треба,
щоб я пішов... До речі сайт покинуло вже багато
хороших поетів! Пам'ятаю кризові часи 14-го р.,
коли адміністрація сайту боязко попереджала,
щоб поети не розміщували, не дай Боже, патріо-
тичних віршів. Тут комусь було це не вигідно...
Певно, й зараз, коли ворог однією ногою стоїть
на порозі повномасштабної війни, опановує
страх тих, хто в нашій родині є випадковим і тих,
кому треба "валити" звідси...
Дай, Боже, мені помилитись!
З повагою до всіх,
ваш Олекса Удайко.
А твір, якого я не міг оприлюднити, був із розряду
роздумів на тему сучасного стану речей в Україні.
спробую його відновити. Причому, його текст гарно
ілюструє відома стрілецька пісня "Червона калина"
ПРИРЕЧЕНІ
країни, де народи
прислухаються до
дихання планети,
і де здоров’я й благоденство
ближнього і людства –
на устах,
без сумніву, всі мають
довгу перспективу –
кажуть нам поети.
Країни, де живуть
байдужі до всього,
приречені на крах!
такий вердикт собі
вони своїм життям
давно вже підписали,
“Надкусюючи” все,
що не належить їм,
але невлад лежить:
То виноград грузинський
чи вино молдавське,
українське сало,
щоб якось на дурняк,
за працю і старання
інших їм прожить.
одначе, всім, хто
на чуже пшінце
окріпцю приставляти хоче,
нагадувати варто істину,
нехай жорстоку, та просту:
мста буде вам, чужинці, люта
за дітей!
Їх виплакані очі…
Мужів, на полі брані
убієнних!
І – за кожну
сироту!
14.04.2021
_________
На світлині, що з інтернету - чорна діра
нашої Галактики. Вона символізує безвість,
куди потрапляє все що йде проти світла...
Маєш рацію, Сергію! (то купище кулеет! ). На терені України твориться одразу чотири нації.Це не моя істина - від Корчинського. Тому і маємо, те що маємо, як казало оте огіддя! Хто в ліс, хто во дрова! Хіба не так?