Бігли до нас окупанти
Київ за три дні узяти,
Нищили та убивали,
Але того і не знали:
Їм уже нас не здолати,
Зможем себе захищати.
Приспів:
Україна!
В серці моїм ти - єдина,
Вільна завжди й неподільна,
Ненько моя, Україно!
Україна!
В серці моїм ти - єдина,
Вільна завжди й неподільна,
Ненько моя, Україно!
Плаче і мати, й дитина:
Села й міста у руїнах.
Тут навкруги земля - наша!
Виб’ємо звідси ми рашу
З хаймерсів і джавелінів -
Плата їм за Україну!
Приспів:
Україна!
В серці моїм ти - єдина,
Вільна завжди й неподільна,
Ненько моя, Україно!
Україна!
В серці моїм ти - єдина,
Вільна завжди й неподільна,
Ненько моя, Україно!