. - А давай поговоримо про любов?
- Давай. Я люблю шоколадне печиво,
а ще - яблука...
Я люблю біле напівсолодке.
Червоне теж, але більше біле.
Сильні картини і сильні фотки,
сила краси – надзвичайна сила.
Я люблю каву – якщо з вершками,
люблю червоне, люблю зелене,
дуже люблю, як сміється мама,
мамині руки люблю і вареники… :)
Я люблю шпильки, люблю балетки,
люблю театри й бібліотеки,
люблю цукерки і тарталетки,
і шоколадне, і мармеладне,
люблю фруктове, люблю принадне,
душезігрійне та калорійне,
та ще корисне деколи.
Я люблю сонце – і в дощ і в вітер.
І як проміння в снігу іскриться.
Я люблю ночі, і їхнє світло –
люблю, коли не спиться.
Люблю, коли виступають діти,
діти сміються, і ти смієшся,
люблю сміятись, люблю радіти.
Люблю, як все вдається…
А ще люблю квіти. І квітень.
Я люблю сумки і парасольки,
гарні спіднички і рукавички,
люблю ділити слова на дольки,
і смакувати шкідливі звички.
Я люблю мисники і намиста,
люблю цілющі слова і трави,
я люблю місто, так люблю місто,
люблю думками бавитись –
я взагалі повсякчас замислена,
люблю у всьому шукати смислу,
люблю, коли я рвучка і брава –
словом, такі-от любовні справи. ;)