Знов літосферні зсуви сіють страх,
знов стали дибом океанські води,
Хонсю, Хокайдо - весь Архіпелаг
піддавсь тортурам гнівної Природи.
Безжальний вал ввірвався у Сендай,
встелив тілами днище океану,
в ревущій вирві все перемішав:
життя з уламками і риби з кораблями.
Змішав докупи біль, машини, жах,
озвавсь у нервах, полоснув по мріях,
затиснув горем всю Ніппон в кулак,
підняв температуру Фукусіми.
Земна кора клекоче і кипить,
тріщать і рвуться тектонічні шрами,
здіймає води в голубу блакить,
немовби прагне змити Фудзіяму.
О, Господи! Помилуй! Не карай!
За всі гріхи, сотворені цим світом,
вже атомом понівечений край,
там сходить сонце і вмирають діти.
Правда, от сознания, что порядка нет,
Бросит на свет солнечный свой печальный цвет.
И, невольно, молотом будет в сердце бить -
Вряд ли с этой правдою можно мирно жить!!!!!!!!!
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Сумління ще замучить не одного,
що відреклись колись від віри в Бога!
До речі, Ісус сказав, що люди будуть мертвіт від страху , що йде на всю вселенну, бо небесні сили порушаться.А це цунамі - це тільки початок мук породільних.До речі 11.03.2011 - цунамі, 11.09.2001 - Нью - Йорк (близнюки) Число 1 тут фігурує , правда?
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хочете сказати, що то містичне число? Але в Нью-Йорку - то був спланований теракт і не Господом Богом, хоча, звичайно, насторожує.