Я, Галина Глина, берегиня досконалої поезійної рими, вирішила зробити свій літературний конкурс імені мене, Галини Глини, на нашому рідному сайті.
Чому я прийшла до цього рішення. Та тому що сайт котиться в прірву необ`єктивності, заангажованості і упередженості.
Люди тут почали оцінювати за принципом, "ол`інклюзед", тобто своїм і п`ять і в обране і коментик улесливий, а не своїм(чужим), ні п`ятірок ні в обране, ні коментів, перегляди зрідка.
Тому треба діяти кардинально і часу гаяти вже нема.
Суть конкурсу полягає в тому, ви надсилаєте мені свої вірші, анонімність звичайно гарантується мною, а моє слово міцне як цеГлина.
А я твори ваші друкую як свої в певній рубриці, наприклад так і назвемо її: "Конкурс від Галини Глини". Звичайно я і сама буду друкувати там свої твори в цій рубриці. Яка мета спитаєте? Опримати на ваш анонімний твір об`єктивні відгуки, реалістичні тобто. Побачити реальну картину вашої талановитості чи бездарності. Звичайно що більшість з вас вже звиклася отримувати лише схвальне улеслювання. Але якщо ви дійсно поети з великої літери, цей конкурс для вас. Найбільшим можливим шоком, знову ж таки для вас, може стати те, що хтось із ваших друзів поставить на ваш анонімний твір негативні оцінки чи відгуки, а до того роками і місяцями ви отримували квіти, п`ятірки і схвальні коменти.
Можливо хтось скаже що я хочу розсварити чи посіяти зерно розбрату. Ні! Я лише хочу гарних змістовних віршів. А не - мене похвалили і я у відповідь похвалю, вона мені ставить п`ять і я їй. Ти мені я тобі - чи дам на дам, це як дитсадок, дала конфету і вже зі мною граються. Люди, поети, ми ж з вами дорослі. Давайте спільно працювати над собою.
Галина Глина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Звичайно. Але щоб вірш не виривався з контексту вашої творчості, тобто стиль чи стилі написання повинні зберігатися. А не так, що хтось пише про любов зазвичай, а на конкурс шле гумореску.