Сьогодні знову понеділок -
Початок праці і нерішених речей.
Тобі я приготую ванну з пінок,
Щоб зняти втому із твоїх плечей.
В вівторок буду казку малювати
Із поцілунків ніжних і хмільних.
У середу - сніданок готувати
З кавовим смаком доторків п'янких.
В четвер зготую я вечерю вміло,
Та ще для тебе буде і сюрприз -
Моє оголене і спрагле тіло,
Всіх забаганок виконання і каприз.
У п'ятницю підемо ми гуляти
Під небом тихим, зоряним, ясним.
Мене ти будеш обнімати, цілувати.
Огорне вечір покривалом нас своїм.
В суботу після дня важкого
Для тебе еротичний є масаж.
З жагою я торкнуся тіла твого,
А далі... й насолоди прийде час.
В неділю - кава й тістечка солодкі,
Обійми, пестощі, зливання спраглих тіл.
Які у тижня всі ці дні короткі!
А у любові ще багато дивних миль.