Розумієте... Я не повністю заперечую постмодернізм. Він мені по-своєму цікавий, як літературний напрямок і я не проти сама поекспериментувати у цьому дусі. Але справа в тім, що у будь-якому жанрі чи стилі є гарний і дурний смак... У постмодермізмі (як і в багатьох новітніх стилях) мене "смущает" насамперед відсутність елементарної логіки. Образи, навіть і неординарні, можна зобразити у естетичній послідовності, чи що... Словом, скрізь добре знати міру.
А щодо того, хто буде кричати? Та подивіться, що зараз популярне у масовій культурі? Хіба воно має якусь художню цінність??? Лише предмет для комерції. Але ж усі, особливо наша молодь, поглинає це все, як губкою...
А хочеться, щоб люди візрізняли Божий дар від яєшні...