Слова сікли мов кулі у бою
Бандитам тюрми!Годі їх терпіти
Гарант не впоравсь зі злочинним світом
Зневіру принесла нам «Леді Ю»
Гірке розчарування від тих слів
Бо тягнуть воза хто з води – хто в воду
Керманичі ніяк не знайдуть згоду
І так завжди на протязі віків
Навпіл образа душу розрива
Слова солодкі зазвичай омана
Ми ж знаємо, що три гетьмана
Потрібно там де українця два
Оранжевий скінчився марафон.
«Шановні друзі» паряться на нарах,
Це правда гірше, краще б на Канарах
Та пізно. Шлях закрито в закордон.
Чом ми із вами злидні й бідарі?
Бо живемо в незгоді та розбраті
Жирують хтиві, ситі та пихаті
Глухі, черстві й бездушні владарі.
На краще не діждемо перемін
Як будем скиглить, нидіти, чекати.
В набат давно вже треба калатати
Щоби пасивних розбудив той дзвін.
Бо вже шматують наш народ на два
Біло-блакитні, сірі, жовто-сині
Їм не болить, що горе в Україні –
Брудна політика, брудні слова.
Тому зусюди їм лише хула.
Заради батьківщини знайдіть згоду
Служіть не долару – служіть народу
Тоді вам буде шана і хвала.
євген уткін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Патріотів в Україні дуже багато та влада прикладає усі зусилля щоб ми були роз"єднані, а роз"єднані значить слабкі, тож і стикають нас лобами . То НАТО, то МОВУ, то п"яте, то десяте. Їм все одно , якби тільки ми гризлися поміж собою, а вони тим часом дуріють від жиру.Ворон - ворону око не виклює бо всі вони одного помелу.Та як сказав, здається Бажан,
тож нехай вони як знають.
Божеволіють, конають
нам своє робить.
Всіх панів до дної ями
буржуїв за буржуями
будем, будем бить.
Можливо я і не дослівно процитував поета, але суть така. Тож нехай вони як знають, а нас з Вами друже їм не посварить. Чи Ви їншої думки?