Буває, те, що ми бездумно з"їли,
У шлунку може просто розчинитись.
То нащо ж цю красу і диво
Жувати? Можна подивитись
На ту красу, що нам дає природа,
Де раптом цукор може стати бурштинОм.
Ось, друзі, й вам така нагода -
Мальоване не пензлем й не пером...
Представляю свою нову картину (мої фотографії), що виконана з чорного й білого дикого рису, а також карамелізованого цукру, що виконує роль бурштину. Складові картини вже не з"їсти, бо вже вони живуть на стіні у вигляді картини.
Опа-ча! Какие люди! А я-то думаю, кудой Лина подевалась, а она харчи трофейные изводит!
А если серьезно, очень креативно! Красота неимоверная! Немцы, сытые бюргеры, в жисть бы не додумались до такого!
Ліоліна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Да куда им, тем сытым немцам! Они думают, как из пива придумать картину, да не получается.
А мне вот жалко изводить такие чудные продукты.
Спасибо, Светик, рада встрече.