Кожен бачить, яким ти здаєшся, мало хто відчуває, який ти є...
------------------------------------------------------------------------
Не жалкуй за тим, чого нема.
Що в житті твоїм так й не збулось.
Хай душа не тужить крадькома:
Бо цьому відбутись не вдалось.
Не жалкуй за тим, що відбулося,
Що пройшли ті радості часи.
Що тобі їх втримать не вдалося.
Не тримай образу, відпусти.
Можуть друзі стати ворогами.
Ти їх за бездушність не свари.
Згадуй лише добрими словами,
В тім, що помилився, теж прости.
Бо не кожен може бути другом.
Друга треба більш себе любить.
Друг завжди є першим, а не другим.
І в хороших вчинках проявить.
Не жалкуй, що втрачена надія,
Що комусь тепло ти дарував,
І за тим, що не збулася мрія,
Рухнуло усе, що будував.
Просто посміхнися ти невдачам.
І повір: усе переболить.
Серце заспокой ти тихим плачем.
І почни по-новому вже жить...
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за увагу. Це ви про мене? Якщо про мене, то в мене ще не було потреби нікого відпускати.. Всі друзі в мене десятиліттями перевірені і не є фальшивими. На сайті теж є чимало гарних друзів. З ними ми переписуємося, дзвонимо один до одного. Навіть зустрічаємося... Вони мене розуміють, а я їх. Ціную таку дружбу.
Були на сайті деякі знайомі, з якими не можна було знайти спільну мову.. З такими й розійшлися. Їх відпускати, чи тримати не було потреби. Бо це люди, яких я не розуміла, а вони не розуміли мене. Їх було небагато. Всього декілька чоловік.
Ось такі справи..
А як у вас, є вірні друзі?