Будь велетом між націй, мій народе,
Блакитно-жовтий стяг свій розгорни!
Стоять на варті миру і свободи
Твої відважні віддані сини.
Козацька кров нуртує в їхніх жилах
І сонцем сяє тризуб золотий.
Тебе веде могутня Божа сила,
Народе мій, здіймайся і світи!
Пр-в:
Єдині ми від Заходу до Сходу,
Від сивого Дніпра і до Карпат.
Сія́й, країно вільного народу,
Мов діамант у ти́сячі карат!
Будь гідним предків, гордих і завзятих,
Твори щодень історію нову.
Хай ворог не посміє зазіхати
На гетьманську прадавню булаву.
Залишмо у минулому руїни,
Скажімо ворожнечам твердо “Ні!”.
Будуймо славне “завтра” для Вкраїни –
На благо наших дочок і синів!
Пр-в:
Єдині ми від Заходу до Сходу,
Від сивого Дніпра і до Карпат.
Сія́й, країно вільного народу,
Мов діамант у ти́сячі карат!
Наталю, голосую обома руками за Ваш проект гімну.
Колись у своїй першій збірочці у мене були такі рядочки -
Щоб крізь віки, як найдорожчі перли,
нащадки гордо світом пронесли
не безнадійне:"Ми іще не вмерли"
а "Вічно будем і завжди були"
Наталя Данилюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чудові слова, пане Вікторе! Ми з Вами на одній хвилі!
Мені дууужжже сподобалось! Ця тема вже давно на часі Величаво, гідно!!!
Наталя Данилюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро Вам дякую, люба Ніно-Маріє! Рада, що слова припали до душі! Українцям здавна нав'язували комплекс меншовартості, хотілося б, щоб ми нарешті навчилися любити свій народ і свою державу!