Віддати б усі мої борги,
Усім кому винна у житті,
Швидко летять молоді роки,
Орем сієм зерно на землі.
Ледачий веде до убозтва
Роботящий збагатить статки
І радіти дарунком кожним
Добром, що зародили грядки.
Не давай, взайми під проценти
Не збагачуй, на заробітку .
Посплачуй борги дивіденди
І заплатить Бог у пожитку.
Душу гнітить почуття вини
Винні ,батькам, дітям, родині...
У грудні ,підводим баланс ми,
несемо любов сиротині.
Шукаю храм скарби духовні
Помножити надбання в стократ
Зодягну думи молитовні
Сонцем зігрію квітучий сад.
Перед Богом у боргу завжди
За щирі всякі ласки земні
Хто пішов у вічність навіки
За душу помолюсь на землі.