Вчора відгуло весілля
У Семена і Світлани,
А сьогодні вже дружина
Розповіла свої плани:
-Про одруження свідоцтво
На руках тепер у мене,
Розважати й дивувати
Буду я тебе, Семене.
Троє діток - це спочатку
Посилає сама доля,
Це дівчатка - Валя й Оля
І гарненький хлопчик Толя.
-Це життя покаже, Лано,
Може й збудуться ці плани…
-Все збулося, мій коханий,
Бо ці дітки зараз в мами!
Завтра будуть уже з нами.
Ну скажи, хіба не диво?
Інші трудяться роками,
А ти зразу вже щасливий!
Оце чудо! Оце диво!Хай сім*я живе щасливо! Нехай тішиться Семен,хоч мабуть в сердечці щем, що тепер багатий тато...В домі ( радощів) багато!
Ой, Катеринко! Ви майстриня! Гарна вдома у Вас скриня! Здатні нас повеселити й навіть трішки розсмішити.
Дякую Вам за ранковий позитив! І Вам, гарного дня і натхнення!!!
Катерина Собова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ніночко, дякую, дякую, дякую за такий чудовий коментар-експромт! Сонячного Вама настрою і безхмарних днів! Дуже вам рада!