Зі святом Благовіщення,
Шановне Товариство!
ЩАСТЯ ВАМ І НАСНАГИ !!!
Захотілося кохання, Продається в магазині
Та мішає маска - Насіння на грядки.
Проріж дірки «рот і очі» Буде хтось “гребти руками”-
Не любов, а казка! Не купиш лопатки!
* * * * * *
Люди ходять, мов привиди, Комусь хочеться народ
Аж лячно і смішно… Довести до сказу…
Не впізнала вчора кУма, Закручують гайки туго,
От було потішно! Щоб… усіх і зразу!
* * * * * *
Із лопатами народ – Тим, кому за шістдесят,
Весна надихає! Нічого гуляти!
Натягли маски на лиця, Як поїли раз на тиждень -
А зад загорає! Треба більше спати!
* * * * * *
Забагнулося рішуче Боремося з вірусами
В магазин сходити, І самі з собою…
Узяв чувак бочку пива Хай же лихо це пройде,
Ніяк в масці пити! Як мороз весною!
Не читайте ці частівки,
Прошу Вас, у масках!
Крапля сміху хай лікує,
Доброта і ласка!
В.Ф. - 07.04.2020