Щиро вітаю всіх вас, друзі, з Новим 2021роком!
Хай він буде мирним, світлим, творчим!
Сіємо на щастя та добро.
* * *
Новий рік завітав до вашої хати,
приніс радість він усім… дозвольте посівати!
*
У торбинках в нас ясні зернятка,
тепло рук у них, щирість серденька.
Мов по ниві ми зерна сіємо,
щоб збулося все, про що мріємо.
Сієм зернятка та й добірнії,
щоби дні усі були мирнії.
По всій хатоньці розсіваємо,
щоб збулося все, що бажаємо.
Золоті у нас всі зерняточка,
щоб веселою була хаточка.
Сієм зернятка, де віконечко,
щоб ясніло в нім ясне сонечко.
Сієм зернятка від поріженька,
щоб легка була та й доріженька.
Хай вас радують ваші діточки,
мов веснянії ранні квіточки.
Сієм, сіємо, посіваємо,
з Новим роком вас всіх вітаємо!