Стільки словесного сміття
Буває у людських розмовах!
А чи приходить каяття
З вогнем брудного слова?
Бо каламутить серце люд
Собі і всім довкола,
І прочитавши, чуєш бруд,
А лікувати має Слово,
І піднос́ить найкращі почуття,
Кріпити в вірі і любові.
Нехай приходить світло у життя!
Й не буде бруду у віршів розмові!
01.08.09
Кожен має право на самореалізацію,
та твоя свобода закінчується там,
де починається свобада іншого.
Слово - це безмежна енергія,
яка може і руйнувати, і воскрешати.
Оксана П. відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
дякую за підтримку! прочитала кілька таких віршів на сайті, що досі осад залишається. Особливо вражає використання нецензурщини. На мою думку, це дуже низько.