Яка ж з тобою я щаслива...
Без тебе - тиха та сумна.
Лише з тобою я грайлива,
Тебе немає - я пуста.
Наповнюєш мене ти світлом
І кольором, як літній день,
Що з райдугою, полем квітів,
Аж хочеться співать пісень.
Чому з тобою мені гарно ?
Без тебе в світі я одна.
Без тебе час проходить марно,
Холодне серце, мов зима.
Не залишай мене, коханий,
Ні на хвилину, ні на мить.
Ти серцю любий та бажаний,
З тобою я лечу в блакить.
Оценка поэта: 5 Дуже ніжно і душевно, Ольчик!! Забрала собі.
Моя ти ніжна і кохана!
Без тебе в світі я один.
Ти тільки Богом мені дана,
І роз"єднає тільки він.
Без тебе гірко я страждаю.
Мені не милий білий світ.
І лиш одного я бажаю:
Прожить з тобою сотні літ.
A.Kar-Te відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00