(присвячується найкращій подрузі і її чоловікові)
Ви бачили колись, як лебідь до лебідки
Свою граційну шийку притулить і змовкає?
Для вірності й любові немає в світі клітки!
Для двох сердець у парі кордонів не буває.
Дивіться, наречена! Які ж у неї очі!
Там зорепадом щастя, як в лебединім краї.
В її долонях янгол, що крилами тріпоче.
Вона весь світ, здається, сьогодні обіймає.
Десь прошепоче вітер: "які ж красиві двоє"!
І схожі між собою, немов води краплини.
Благословенні Богом ви дотиком любові
Сьогодні об’єднали в єдину дві родини.
Нехай же, друзі милі, вам знову «Гірко» лине.
Не знали щоб тривоги, не міряли розлуки.
Я хочу, щоб сім»я була в вас лебедина.
Щоб йшли життям пліч-о-пліч, тримаючись за руки.
09.08.2010р