Люблю жінок і що я з тим пороблю?
Живу у мріях вже подружнього буття.
Я світ навіки ніжно приголублю -
Так хочеться здобути краще майбуття.
Люблю я Вас - життя таке хороше,
Постійний біль навіки відступа
Й ніяка люта снігова пороша
На ноги болісно ніколи не ступа.
Люблю життя, бо Вас є так багато:
Ви - наші музи, істина в віршах.
Додам уваги, щастя. Вас кохати
Не має кинути й залізная душа.
07.12.2010 року Львів