Лялі сьогодні нестримно хочеться бути чиєюсь до краю, на 100%.
Хочеш, богинею? Істеричкою? ...а може, лялькою??? (як тобі пропозиція?)
З неї дійсність вичавлює соки і плювати на те "високе",
І байдУже на те, що вночі, ну і хай собі синиться!...
Ляля дні гортає, як слайди, малює межі, щоб їх стирати,
Забуває вітати брата із днем варення (бо і свій святкує формально)
Вічно губить сережки, поганенько пригадує дати,
Хоче флешку нову і яскраво-жовті стіни у спальні...
І плювати, що обпікається до людей та гарячих горняток,
І по триста разів на день помирає і воскресає,
Що "карається і не кається", і не думає зупинятись...
Лялі сьогодні нестримно хочеться бути чиєюсь... до краю...
Круто!!!
Не парся,всьо буде ок!!!
А день народження формально не потрібно святкувати!Навіть не випити пляшки за своє здоров*я???
Ляля напевне не знає,як виставляється могорич за двома останніми цифрами в паспорті!)))
А спальня з яскраво-жовтими стінами---круто!!!В мене з розовими!!!)))
Не сумуй,не конче бути чиєють!!!
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ой, Еспаньолочко, знаю, виставляла......))) просто виставити знайомим і напитися самій - то різні речі. а стіни у мене поки що зелені.
дякую за комент!