Подивилась я на сайт, що надвечір повний,
А на ньому половина, це звичайні клони
Цей клонує своє Я, інший - своє вміння
Заклонилася в рядках й ненька-Україна.
Де ж найкращі автори, наче Прометеї?
А де твори? Поцвіли в шкіряних портфелях
Та невже немає їм іншої роботи,
Ніж щовечір клонувать до сьомого поту…
Де ж зернинка у віршах? Я бачу полову
Не знайду родзинку художнього слова
Як погано, що живуть рими ради фарсу
Відгадайде, де живуть клони у Пегаса?
"ізюминка" - доречно "родзинка" у тому плані, що Ви використали
а яка "ізюминка" цього твору???
Галина Глина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я дослухалася до вас, у Херсонщині москалі бачте, споганили мову. Це вірш про клонів яких на сайті тьма, я чула що у людей є не те що два ніки тут а навіть і три і чотири.