Час як властивість життя, або Смерть як відсутність часу
________________________________________________________
Пісок крізь пальці, час розбитий і сльози на щоках
Надія помирає, треба щось робити. Мрії у руках
Та краще не дивись униз, коли летиш у снах
І всі вкінці побачать кожну мить в думках
Ти знов біжиш галопом по пригодах
Вдягаєш гарні крила при нагодах
Отак по трохи в тебе їде дах
Тут діло все в флюїдах
Чи, може, в спогадах
Що душать тихо
Ніхто не маг
На лихо
Надто
Тихо
То
Лото
Жорстоке
Це намисто
Розділене на сто
Частин для наших фото
Що п’ють із серця нашу кров
З отрутою, не знаючи навіть основ
Свого спасіння. І так тепер багато розмов
А зміст, як не крути, нам невловимий знов
Бо все втрачає сенс свій, навіть терпка любов
Ми наперед вже знаєм – все зникне у життя ріці
Та всупереч розумним аксіомам я триматиму в руці
Свої найпотаємніші бажання. Суть десь там у крапці
Ніщо й ніколи вже не спинить свідомість і ці дикі танці
А час, розбитий всоте, боляче й жорстоко кроїть наші пальці
___________________________________________________________
все навколо віднорсність ... і час теж формальність він існує для кожного з нас окремо .. немає нас немає і часу.. прочитавши твого вірша наче знову повернувся у школу на урок фізики де викладають теорію відносності Ейнштейна.. і я відчув себе ж таким невагомим.. стилістично і структутрно мені все сподобалось... молодчинка...
Нея Легна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
час дійсно формальний, на нього замало звертають увагу... точніше звертають її тільки у тих випадках, коли він закінчується.
я щось чула, ніби теорію відносності можуть спростувати, але то таке... я чомусь у неї вірю.
мені дуже приємно, що тобі сподобалося!