Весна прийшла, крізь млу, крізь морок ночі.
Вже легше дихати, хоч сморід ще пливе.
І в краще вірити я знову й знову хочу.
І відчуваю- Україна оживе.
Дощі весняні надійдуть, і теплі грози
Омиють чорний шинно-палений Майдан,
І знову в серці легко-радісні курй"ози
Потішать долю. В цьому буду я не сам,
Моя коханко. Знову будеш ти зі мною.
В коханні шалу ніч щасливо промине.
За хресний шлях ти цей стежиною нічною
Уже не будеш хвилюватись за мене...
Ми всі стомилися. У втомі ціпеніють
Тіла і душі, у які вселився страх.
І дух борців, що мужньо-стомлено радіє,
Знайде наснагу у весняних небесах.
Ми переможемо, здолаєм всі припони.
І в серці більше не гніздиться сім"я зла...
І знов природи будуть правити закони...
І ми відчуємо- весна-таки прийшла.