Немов би в світі ні́чого́ й не сталось…
Хлюпочуть хвилі, буйствує мигдаль…
Та до війни всього Нічо́го – малість,
За нею – дим… І непідвладна даль…
Немов би там живуть не ті народи,
Немов не та, що в лицарів, земля!
Та землю ту шрапнелями скородять…
Німіє там татарське немовля…
Двоглавий коструб в ду́ші зазирає,
Немов пізнати хоче – чи жива!
Вже не назвеш ту землю чудо-раєм,
На носі вже людські страшні жнива…
…Й поллється кров, яку давно не знали,
В якій весь світ не важко утопить !
А ви – "гаранти"!.. Гицелі держави!
Збираєтесь на тризні вина пить?!
Ви мрієте, що вдасться відсидітись,
Й не втягне вас плутонієвий смерч?..
Байдужості не буде куди дітись –
Моста у небо не збудує Керч!
… Та є ще в нас і сила , і наснага –
Небесна Сотня… Дух Святий… Майдан…
Сини Вітчизни, що дали присягу,
Татари – "галичани" мусульман*!
Настане день – ґвалтівники свободи
Предстануть перед праведним судом
За те, що уривали вік народу –
Творили в нас Гомору і Содом!
12.03.2014
_________
*За влучним висловом Рафата Чубарова
Друже, сильно! Та мені видається все це чудово сплановано... Чому мовчить майдан, чому не звертаються за допомогою до НАТО, до ООН, де робота дипломатів? Думаю, що при такій армії, ми можемо тільки пролити кров. Нас просто вивезуть всіх на далекий схід охороняти рубежі"родіни"Краще померти тут, ніж бути рабом! До зброї!!!
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В армійських частинах, що стоять в Криму, по сім набоїв на один ствол! До того ж велику частину бойової техніки зіпсовано "зеленчуками"... А щодо планування, то ти, брате, правий! Ще рік тому ФСБ працювала в Криму, готуючи операцію, з доброї ласки Лебедєва і Янека! А Майдан? Що зробить без зброї?! Було б ще не так сумно, якби Путлер не мав намірів щодо інших територій нещасної України... А дипломати США, видно, готують світу "нові Судети"...