Переспів на твір Хуго МОЙ БЕЛЫЙ СПИСОК (зліва оригінал)
Влюблён... Закохуюсь в поетів чиї вірші
в поэтов... З душі спроможні викресать вогонь...
чьи слова горят.... У когось кращі, а у когось гірші,
переполняемые Та в них є пристрасть тіл, тепло долонь...
искренностью чувства...взрывает плоть... І все одно мені чи є там рима,
их страстный шоколад.... Чи витримано стиль, на місці склад...
невинная наивность... Хай Метри хмурять брови тут незримо,
безрассудства... Я почуттям цим в серці завжди рад.
и мне плевать Ціную я відвертість
на рифму... почуттів,
стиль... Наївність, щирість у рядках поезій.
и слог... Ось те, що я сказати Вам хотів,
противоречья... Вмістилося усе в коротких тезах.
всем канонам Мэтров...я эти чувства...сердцем принять смог...и в комментариях...ВАМ...говорю...об этом.
++++++++++++++++++++++++
я так мечтаю о тебе... Я мрію, щоб з тобою ми
когда забыв про всё … Про все і всіх навкруг забули,
…мы вместе… Не відчуваючи вини...
отбросив мысли (Нехай стороннім зводить скули)
о Винео Скромности Весною сповнили серця,
Любви Не обіцяючи нічого,
и Чести Пройшли з початку й до кінця
У втілення бажань дорогу.
вдруг пропитаемся Весной...без плоских слов…и обещаний… Щоб розчинили зміст і суть
………………….. В бокалі пінного напою
взлетим счастливою волной І стане наше Я, мабуть,
в мир исполнения желаний… Для нових зустрічей жагою...
раздвинув смыслов облака..вдохнув губами...сверхсознанье…
…………………………
мы обменяемнаше Я...на жажду...нового Свиданья…