(Слова,музика, виконання - Тетяна Мирошниченко)
Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=gtH8VM6yAkc
Під небом місяць вповні.
Шепоче тихо море.
В сузір’ї у полоні
Скелястий схил гори.
І вітер обіймає
Цю тишу і дрімає.
В солоних хвилях грають
Сріблясті кольори.
Пр:
І хочуть хвилі знати,
Чи вмієм ми кохати.
Слова чи поцілунки
Ловлю я з губ твоїх.
Чи можем так кохати
Щоб морем цілим стати.
Чи линеш ти, як хвиля
До ніг моїх .
2
Під небом тільки вдвох ми,
Розкриті двері раю.
Сміється місяць: «З вами
Так солодко мені»
Танцюють срібні хвилі,
Співає море в тілі.
Зірки землі торкнулись.
Все наче уві сні.
Пр
І хочуть хвилі знати,
Чи вмієм ми кохати.
Слова чи поцілунки
Ловлю я з губ твоїх.
Чи можем ми кохати,
Морем любові стати.
Чи линеш ти, як хвиля
До ніг моїх .
3
В серцях наших є море
І вітер там, і хвилі.
І є в душах перлини
На самій глибині.
Магічний світ любові
У кожнім нашім слові.
Летять вони до неба
В сузір’я ті рясні.
ПР:
І хочу я сказати.
Що вмієм ми кохати.
Слова і поцілунки
ловлю я з губ твоїх.
І можем все віддати,
Морем любові стати,
Бо лину я, як хвиля
До губ твоїх.