Т-ам, у снах променіє кохання,
А- ці сни мені сняться щодня.
М-оже справді це випробування,
*
Щ-о не крок, то колюча стерня...
Е-й! Спиніться, замовкніть злослови!
*
Й-тиму далі, хоча й по стерні,
*
Д-обрі в пішої долі підкови,
О-бмину я стежки вогняні.
С-то доріг крок за кроком долаю
І- нарешті дійду до мети..
*
Ч-и не страшно мені йти по краю?
Е-х! За щастям, то й хоч у світи!!!
К-оло рідної в лузі калини
А-ркуш чистий дістану я знов.
Є- тут пам"яті крик журавлиний
*
Л-іт далеких і спогадів зов.
Ю-рби дум,наче щебіт із гаю
Б-іль і щем, бо минуле зове.
О-бнадійливо неба благаю -
В-іру дай, що кохання живе.