П'єро з Карабасом дражнили Мальвінку.
Хмільний Артемон ліз чомусь на ялинку.
Жбурляв старий Сільвер у гнома протезом.
Русалці на хвіст хтось буряк з майонезом
Поклав, вже дрімала панянка в салаті.
Сама Попелюшка з'явилась на паті,
Криштальні салатниці взула на ніжки -
Дзеркальний завис фотошоп Білосніжки!
До всіх з поцілунком чіплялася жаба,
В ній після текіли прокинулась баба,
Скоріше Яга ніж струнка Василіса.
Під столиком нірку шукала Аліса.
Сидів за портьєрою Чахлик як мишка,
Знайде Кріль пасхальний - яйцю його кришка.
Горинич у блискітках весь обвалявся
Й волати пісні в караоке подався.
Снігурка, Мороз - того свята ґаранти,
Чкурнули в Лапландію з ляку, до Санти.
Хтось певно подумає фентезі-п'янка.
А то лиш звичайна, щорічна гулянка,
Вечірок по офісах котиться хвиля.
Традиція - рік починати з похмілля!
Атож дика традиція, непотрібна. Не приберу, де б і у якому віці слід навчати дітей культурі споживання алкоголю. У школі наче не той...
А Ви як думаєте?