https://strana.ua/news/116788-v-upts-zajavili-chto-verujushchie-hotovjatsja-vyjti-pod-lavru.html
По Лаврі Печерській ходив я сьогодні,
По нашій, освяченій Богом землі...
А завтра вже Хрещення буде Господнє...
Нехай не завадять йому москалі!
Священника стрів, що вітав мене чемно,
Кропив нас, з Водою Святою ходив...
І настрій чудовий, було так приємно,
Та... Чую я присмак із Чистих Прудів!*
Водичку завезли, напевне, таємно,
Везуть контрабандою Руський нам дух!
То що ж, блокували, виходить, даремно?
Зарано порив той протестний потух?
Шановні так звані мої "патріоти",
Можливо, то вас і спонсують в Кремлі,
Беріться до справжньої краще роботи,
Не сійте ви розбрат на нашій землі...
*відоме водоймище у Москві.