Про що волаєте, зірки,
На мовах всього світу?
Уму і серцю невтямки
Про що всі ваші пісеньки
Без штампів довголіття.
Про що горлаєте щодня,
Секссимвольна еліта?
Все, врешті, дим і тріскотня,
А пити буде "на коня"
Красунечка Кончіта...
І все таки про що пісні,
Заслужені й народні?
Та майже всі у день при дні
Це про кохання навесні
У ритмах новомодних.
Одне і теж, одне і теж -
Набридло вже до дідька!
Нема корупції, пожеж,
Лише весільний скрізь кортеж
Без алібі і свідків.
А щоб любовна тема враз
Розтала, мов химера,
Стекла неначе в унітаз,
Про щоб співав тоді Парнас
І сонми горлодерів?
Про що писав би графоман
Й плаксива поетеска?
Невже про біль, людський обман,
Тарифи, пенсії, дурман,
А не любовні п'єски?
О, скільки зникло би хітів
І платинових дисків!
Весь шоубіз би полетів
Кудись в архів, чи до чортів;
Корпоративи б скисли!
Та поки вас це не торка -
Радійте, кавалери!
Танцюйте, хлопці, гопака
Допоки тема є така,
Горлайте, горлодери!
Я особисто зрозуміла цю тонкість ,бо цей тиждень мені у римуванні не до кохання
,але це поки що ,можете зайти до мене прочитати про гламур,мене бачу не дуже зрозуміли