З Різдвом Христовим!
З Днем
народ-
ження,
П
Ц
У!
Спокій у природі – то Різдва предтеча…
Спокій у душі – предтеча Божих свят!
В Князя Темноти – різдвяна колотнеча:
Новий спурт зими – раптова холоднеча…
Й ніде вже тепла “пророкам” Князя взять!
Щоб не мати в мозку рецидив запалень:
Хроніку хвороби слід “гасить” вапном!
Хай не в середину… Умочіть свій палець
І смокчіть, допоки вас за це похвалять,
Поки з душ рабів не вивітриться “гном"!
Лише боговірні бережуть свій спокій,
(Як свою Вкраїну-неньку берегли…)
Мир, смиріння пронесуть в душі, допоки
Шану і любов лелітимуть глибоку
До синів, що в правій битві полягли!
Тож нехай в олжі біснуються “пророки” –
В прірву їх діяння паству приведуть…
Хай стрекочуть в Раші й медіа-сороки –
Богом в Україні вивірені кроки,
Страдництвом мирян охрещена вже путь!
6.01.2019
________
На світлині - реакція Росії на народження
Української Помісної Православної Церкви
(фото із російських соцмереж)
Привіт! З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ,Оле!
... Ви мали на увазі "спрут"зими?
Що робити- більшість- то "духовний карлик"-
І тому повільно до спасіння йдуть...
Ой,коли ж бо виросте в душах "характерник"?
Українська сила,віра і могуть??? http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=820215