Ой калинонько - калино,-
білий - білий цвіт...
Ти квітчаєш Україну,
на весь білий світ...
Завжди тебе прославляють
українці всі...
Бо ніде в світі немає
такої краси...
Всі любуються красою
твоєю завжди...
Спокій йде до всіх з тобою
хова від біди...
І моляться всі до Бога,
і до тебе теж...
Освятіть нашу дорогу
до Правди безмеж...
Нехай зійдуть із дороги
усі лихварі...
Додай сили і здоров"я,-
людям всім - усім...
Щоб ми разом всі зуміли
ворогів здолать...
Вибір правильний зробили,-
на роки опять...
Щоб діждалися ми часу
ягоди збирать...
Україну славну нашу
будем захищать...
Розлучитися з бідою
квітом поможи...
Переможною ходою,-
разом всім іти...
Всі поможемо чим зможем,
разом з нами й ти...
Лише разом переможем,
доб"ємось мети...
А мета у нас велична,
щоб ти знов цвіла...
Щоб країна наша рідна
вільною була...,
Щоб пісні завжди лунали,
із краю у край...
Україна розквітала,
і ти розквітай!..
Ой калинонько - калино,
білий - білий цвіт...
Зробим все для України,
хай живе твій квіт!..