Сопілки чути ніжні звуки,
То сопілкар весні так грає.
Заслухались зелені луки,
Весна мелодію приймає.
Радіє сонечко сопілці,
Промінням радісно торкає.
Замилувався птах на гілці,
Під звуки ці - пісень співає.
Приспів:
А сопілка грає, грає,
Моє серце звеселяє.
Зачарована я нею,
Лине пісня над землею.
В блакить небесну загорнулась,
Мелодія така весела.
До вітру тихо доторкнулась
І полетіла з ним у села.
Нехай почує звуки річка,
Радіти буде разом з нами.
Торкнуться ноти до водички
І будуть литися піснями
Приспів:
А сопілка грає, грає,
Моє серце звеселяє.
Зачарована я нею,
Лине пісня над землею.
гарно. чудова пісня. ще би мелодію...дуже важливо, щоби музика гармонійно лягла на текст. класно. ніби прості. але щирі слова. по- весняному сонячно вийшло.