Оголошення. Всім хто вагітний віршем. Галина Глина!
Хто сьогодні вагітний гарними віршами? Відгукуйтеся, я Галина Глина, з радістю, як баба повитуха, прийму перейми. Вашому віршеві я дам путівку в життя. Загорну його у вишитий рушник і окроплю живою водою з свого джерела. Додам гарних смайликів і схвальних коментарів. В обране теж можна, але згодом(як підросте).
А хто тільки запліднився римами, я зроблю УЗД пуліївськими променями (Пулюй, це наш український Х-промінь), і скажу - буде гарний вірш, чи поганий вірш.
Ящо УЗД покаже що Ваші рими погані, чи мають генетично-ритмічні вади, ямб без вуха, чи анапест без ока, а у хорея нема ніг, будемо викидати геть його. Щоб потім не довелося віддавати кудись-комусь як інваліда.
До того ж, є банк гарних рим (тут в Україні), де можна брати рими на всі випадки життя. Найрейтинговіші поети сайту, ходять туди і там запліднюються, а потім розроджуються шедеврами. Не брезгуйте, за цим майбутнє.
Є ще варіант, можна усиновити чиїсь рими, і виростити їх як свої у гарного вірша.
Навіяне чатом і натхненна чатом. ))