Сплети мені браслет з доріг-ниток,
Котрась-бо точно приведе за покликом.
До дідька межі! Близько, як ніхто...
"Люблю"... там знак питання чи знак оклику?
Не треба знаків. Власне, все це - гра.
Любов - всуціль азарт і провокація!
Сплети мені тіару із заграв,
Допоки час просіюю крізь пальці я.
Прозрінь нема. Мій світ - банальна фікція.
Шукай собі простих і несподіваних.
І уяви на мить: в твоєму віці я
Не буду вже ні мавкою, ні дівою...
А до білого мене не додають, значить вони вважають це робити не вартим і непотрібним, чому? невже я гірша чимось, може тому що я розмістила фото старої жінки а всім подавай гарні жмолоді жіночі обличча, чому люди оцінюють по обгортці а душа, а дуду то залиш в сутінках темних кімнат собі і нікому вона не потрібна, всім тільки проникливі красиві очі і палкі вуста і трохи голого тіла...
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мене чомусь в білий не додають, може я погано підхвалюю інших поетів там де треба і тому мене менше читають, в мої вісімдесят про яке майбутнє на сайті, всі близькі вже там, у минулому... дякую тобі що завжди підтримуєш мене.
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Галочко, глянь мої коменти, невже я когось підхвалюю? пиши те, що справді думаєш, більшість адекватних людей це цінують. якщо є за що похвалити - хвали, а як нема, то який сенс набиватися до людини у друзі? шукай цікаві особистості, отримуй задоволення від читання, відгукуйся на вартісні твори, от і все.
Мені б скільки білого списку як у тебе, я б тоді конкурувала з тобою, по переглядах, по коментах, по доданих в обране , а так мої вісім проти Ваших 100-80.
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Галюню, усе прийде з часом! ти - цікавезний і неповторний персонаж, тому 100% маєш майбутнє на цьому сайті успіхів!