(Валі Савелюк)
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,ВАЛЮ!
Яке то щастя-просто знати Вас
І Ваших дум мереживо тендітне,
В яке вплелись окрилені слова,
В якому світло веселково квітне.
Яке то щастя випадком зайти
У глиб зими-кульбабову завію
І, розгубивши зерна гіркоти,
Впустити в душу світлу ностальгію.
І доторкнутись справжньої краси-
Таких тендітних граней дивосвіту,
Де перла сліз чистіші від роси,
Де сила слів міцніша від граніту.
Де почуттів вирують кольори
І в теплу душу світять так блаженно
Смарагди-люди,янголів дари...
Де тиха осінь розмовляє з кленом.
Там відпускає смутку тятива,
Стара хатуня дихає гостинно...
Яке ж то щастя-просто знати Вас-
Глибин космічних зоряна Людино...
***
Давайте я насиплю теплих слів
У Вашу душу, оповиту квітнем,
Немов дрібних коштовних камінців,
І в серці Вашім папороть розквітне!
Давайте я нарву того бузку,
Що в небесах розніжився, мов повінь!..
І зронить квітень райдугу дзвінку
У Ваші мрії, ніжно-волошкові!..
І так Вам легко стане у думках,
Така любов затЕпліє в судинах!..
Розгорне крила небо, наче птах,
Над Вами, найпрекрасніша Людино!
І, зачерпнувши жменями весну,
Вам піднесу, всміхаючись: тримайте!
Давайте я долоні простягну
І обійму Вас лагідно!..Давайте...
ох, любий oduvan4ikу!... так гарно, витончено, так вознесЕННо, романтично і лірично, образно і казково ніхто ніколи мене не вітав... мабуть, і не любив... дякую Вам, люба моя, кохана, сонячна квіточко!
"Де перла сліз чистіші від роси,
Де сила слів міцніша від граніту..." -- дякую...
Ви мене майже розплакали... власне, плачу, мабуть, усередині себе -- але від вдячності... світлий душевний плач мій -- схожий на натхнення, на молитву, на... коли почув уже -- "Спасенний!"... от так якось... дякую Вам за Сонце, яке Ви подарували мені сьогодні і назавжди!..
Наталя Данилюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Яке то щастя-просто знати Вас...Радію,що мені пощастило зустрітися на цьому сайті з Вами,люба Валю! Радію,що мій скромний віршований подарунок припав Вам до душі!.. Це найменше,що я могла зробити для Вас.Будьте щасливі!Сьогодні пригощаю всіх відвідувачів віртуальним полунично-вершковим тортом з нагоди Вашого Дня народження... А цей смаколик залишила Вам